CSS Template

Уникатната дарба за забава на „Црешово топче“(ВИДЕО- АУДИО – ФОТО)

1,384


Реткост се музичарите кои можат да предизвикаат радост уште во првиот момент каде што ќе се појават. И не зависи тоа само нивното познавање на занаетот, туку станува збор за посебна дарба – талент, взаемна поврзаност и енергија со која зрачат.
Црешово топче – музичка група од Крушево е токму таква дружина: вистински господа со стил кои предизвикуваат задоволство и радост.
Велат дека музичарите се ценат според тоа колку умеат да го пронајдат „нервот“ за добра забава. Нема дилеми дека на крушевчаните -ансамблот „Црешово топче“ им е судена ваквата дарба. Погледнете го видеото од нивното гостување на нашата facebook фан група Radio Pela 96,8 FM

Вечерва наши гости во Музички филиграни крушевчаните „Црешово топче“. Бидете со нас, јавувајте се на 077 564 555, или оставате коментар.

Posted by Radio Pela 96,8 FM on Thursday, October 18, 2018

Ѓоко Костоски, Игор, Сократ Хасану, Љупчо Богатиноски, Васко Јанкулоски, Зоран Настески се вистинскиот тим за радост и веселба.

Откријте нешто повеќе за групата, за нивните почетоци и нивните планови од премиерно гостување на „Црешово топче“ во емисијата „Музички филиграни“ под водство на нашиот водител Тони Бозароски, која се одржа на 18 ти октомври со почеток во 20 часот, а репризните изданија се во сабота во 20 и во недела во 20 часот.

                        Фото во соработка со Продукција Бозаро

semm
Vivafarm
Farma Dolneni