CSS Template

Турнирот во мал фудбал „Свети Никола 2018“ почнува в недела

280

Поради големиот интерес за пријавување на турнирот во мал фудбл „Свети Никола 2018“,организаторите одлучија да биде одложен датумот на жребањето, како и почетокот на хуманитарниот  турнир, што по повод патронот на градот „Свети Никола“ , традиционално по 8-ми пат се одржува во Прилеп, во организација на Општина Прилеп и „Локалниот спортски сојуз-Прилеп“.

Жрепката ќе се одржи на 7 декември (петок) ,во големата сала на Општина Прилеп, со почеток во 18 часот.

Турнирот ќе започне на 9 декември  (недела) во Универзалната сала во Прилеп.

Средствата од овој турнир ќе бидат наменети за лицата со ретки болести и цистрична фиброза.

 

semm
Vivafarm
Farma Dolneni