CSS Template

Се бараат работници во „Еуропрофил“

591
Avtokontrol1

ФИРМАТА “ЕУРОПРОФИЛ” АД ОД с.АЛДАНЦИ ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ

– ЕДЕН ИЗВРШИТЕЛ ХИГИЕНИЧАР, НА СКРАТЕНО ИЛИ НА ЦЕЛО РАБОТНО ВРЕМЕ

– ФИРМАТА ИСТО ТАКА Е ЗАИНТЕРЕСИРАНА И ЗА ЛИЦА ОД РАЗЛИЧНА СТРУКА, НА ВОЗРАСТ ОД 35-50 ГОДИНИ, КОИ РЕДОВНО СЕ ПРИЈАВУВААТ ВО АВРМ КАКО НЕВРАБОТЕНИ.

КОНТАКТ НА ТЕЛ. 070 246 369

semm
Farma Dolneni
Vivafarm