CSS Template

Центарот на Прилеп заробен во пајажина од кабли

348
Avtokontrol1

Наш редовен слушател денеска ни испрати галерија од фотографии за тоа на какви препреки наидуваат граѓаните со кабли и разни жици кои што неконтролирано висат во централното градско подрачје.
Високите температури прават и дополнителен проблем зашто од топлината се каблите добиваат на еластично и практично висат над главите во старата чаршија,па лесно може да се предизвика и несреќа при мала невнимателност.
Прашањето е кој е одговорен за овие кабловски „пајажини“?
Во продолжение галеријата од фотографии:

semm
Farma Dolneni
Vivafarm