CSS Template

(Видео) Три дена беснее шумскиот пожар во крушевско

254
Avtokontrol1

Градоначалникот на Крушево, Томе Христоски и денеска информира дека пожарот кој зафати голема тревна  површина околу манастирот ,,Св. Преображение“, поради ветерот е се’ уште активен. Како што може да се види, во гасењето денеска повторно се вклучени два канадери од ДЗС . Екипите на противпожарната единица заедно со армијата и локалното население, веќе неколку дена се борат со пламените јазици, да не дојдат до самиот манастир Св Преображение.

Posted by Томе Христоски on Monday, October 28, 2019

Постирано од градоначалникот Томе Христоски.

Сеуште,доцна попладнево, активни канадерите во каснењето на пожарот-снимка од Сотир Маркоски

Пожар во крушевско

Голем шумски пожар ,три дена беснее во Крушево

Posted by Radio Pela 96,8 FM on Monday, October 28, 2019

 

Фото на нашиот млад соработник, Сотир Маркоски

semm
Farma Dolneni
Vivafarm