CSS Template

Македонската фолк дива Стефановска грми во “Nude” издание (ФОТО + ВИДЕО)

221

Да не ја заречиме , ама македонската фолк дива Татијана Стефаноска изгледа фантастично и е во топ форма. Со своите нови фотки ги изненадува  фановите , а за изгледот нема збор. Фасцинантно , се наместо, се во ново “nude” издание , со многу атракција и привлечност. За тоа секако се грижи самата таа во соработка со  студио “Belezza”, и  сподели жешки фотографии на социјалните мрежи.

Покрај тоа што одлично изгледа , Стефаноска и во една ваква ситуација најдува начин како да биде блиска со својата публика.И ние се приклучуваме кон коментарите дека е атрактивна, топ, супер, згодна но и одлично пее.Во продолжение да погледнеме и слушнеме.

Orkestar Kruna Nis i kraljica makedonske muzike Tatijana Stefanovska🎤🇲🇰👑

𝓚𝓻𝓪𝓵𝓳𝓲𝓬𝓪 𝓶𝓪𝓴𝓮𝓭𝓸𝓷𝓼𝓴𝓮 𝓶𝓾𝔃𝓲𝓴𝓮 𝓣𝓪𝓽𝓲𝓳𝓪𝓷𝓪 𝓢𝓽𝓮𝓯𝓪𝓷𝓸𝓿𝓼𝓴𝓪🎤🇲🇰👑Pravo je zadovoljstvo sarađivati sa mladim, ambicioznim i profesionalnim članovima, koji su izuzetno precizni, ažurni i pedantni u svom poslu. Rad sa našom dragom Tatijanom Stefanovska pamtićemo kao lepšu stranu svog posla. Uživajte u nedelji! 🇷🇸🇲🇰👑🎶♥️

Posted by Orkestar Kruna Nis on Sunday, June 7, 2020

 

semm
Vivafarm
Farma Dolneni