CSS Template

Балкански изум-вода+забава+камион (ФОТО)

168

Кога сте камионџија и кога во лето немате работа а така ви лежат камионите и чекаат за нов товар , тогаш летото треба да си го направите интересно.Такво нешто направил хрватот Иван Вукоје кој создал воден свет во својот камион. Се собрал со неколку пријатели, ја исчистил приколката, ја обложил со градежни фолии и го средил со сите потребни материјали за да биде безбеден за капење а во камионот  има и филтер  за прочистување. Вистински балкански вирален хит.

Сега во овој подвижен базен Иван,семејството, и пријателите уживаат во топлото време.Мислењата за разладување во вакво нешто се поделени но секако изумот е генијален.

semm
Farma Dolneni
Vivafarm