CSS Template

Двоцифрен дневен корона биланс во општина Прилеп

972

Во општина Прилеп денеска, четврток 3 септември, Центарот за јавно здравје информира дека има 12 нови случаи на коронавирус, а 6 лица оздравеле од заразната болест;
Бројот на активни случаи изнесува 131, од кои 106 се наоѓаат на домашно, а 25 на болничко лекување;
Вкупниот број на заразени од Ковид-19 од почетокот на пандемијата изнесува 498.

semm
Farma Dolneni
Vivafarm