CSS Template

12 нови случаи на коронавирус, бројот на активни случаи 139

228

Во општина Прилеп, денеска, петок 4 септември, до 11.00,  има 12 нови случаи на коронавирус,  а 4 лица оздравеле од заразната болест, информираат од Центарот за јавно здравје – Прилеп.

Бројот на активни случаи изнесува 139, од кои 112 се наоѓаат на домашно, а 27 на болничко лекување.

Вкупниот број на заразени од Ковид-19 од почетокот на пандемијата изнесува 510.

semm
Vivafarm
Farma Dolneni