CSS Template

Крводарителска акција на 8-ми Септември, по повод Денот на независноста

41
Avtokontrol1

По повод  Денот на независноста на Македонија, 8-ми Септември Општинската организација на Црвен крст –Прилеп, заедно со Службата за трансфузиологија  -Прилеп, организираат крводарителска акција, со што се повикуваат сите крводарители да се вклучат во дарувањето на најскапоцента течност, крвта.

Крводарителскта акција започнува од 8,оо до 14,оо часот,а ќе се одвива  во Службата за трансфузиологија -Прилеп

Крводарителската акција е  подржана од Општина Прилеп,  Стопанската комора – Регионална комора Прилеп, Спелеолошкиот клуб „Златоврв“ и Институтот за трансфузиона медицина.

semm
Farma Dolneni
Vivafarm