CSS Template

Дали се во најава нови рестриктивни мерки?!

301
Avtokontrol1

Од Центарот за јавно здравје – Прилеп информираат дека денеска (петок, 16-ти октомври) во Прилеп има 13 нови случаи на коронавирус, а 7 лица оздравеле од заразната болест. Бројот на активни случаи изнесува 197, од кои 161 се наоѓаат на домашно, а 36 на болничко лекување;

Во домашна изолација и самоизолација се наоѓат 462 лица.

Вкупниот број на заразени од Ковид-19 од почетокот на пандемијата изнесува 878

semm
Vivafarm
Farma Dolneni