CSS Template
Категорија

Здравје и убавина

(АУДИО) Жената која го победи ракот-Октомври месец на борба против ракот на дојката

 Октомври, месец кога сите ја закачуваме розовата панделка за секојдневно да се потсетуваме себеси, а и другите дами на борбата против ракот на дојка.Важно е да се подигне свеста за постоење на оваа болест, рак на дојка. Месец октомври се…

Како до диплома призната во странство?(АУДИО)

Академија Кармен Ексклузив и годинава во соработка со Министерството за образование и наука и ЈУ Центар за возрасни, обезбеди верифицирани наставни програми: – Фризер за жени и мажи – Шминкер Што добивате со дипломата од Академија…

Што треба да содржат семејните патувачки аптеки?

https://www.youtube.com/watch?v=f9EY6tP-a7k&feature=youtu.be Како да се подготвиме за патувања во летниот период, што треба да направиме? Што се тоа патувачки аптеки и што треба да содржат, разговор со Јасмина…

Како да се заштити кожата од штетното зрачење во лето?

https://www.youtube.com/watch?v=gkfgjdXx2Nk&feature=youtu.be Како да се заштити кожата од штетното зрачење во летниот период? Кои и какви креми треба да се употребуваат? Што значи заштитниот фактор .... теми…