CSS Template

Двајца Прилепчани, сопружници, заболени од коронавирусот

1.969
Avtokontrol1

Во Прилеп потврдени се  првите двајца позитивни на коронавирус, информираа од Центарот за Јавно здравје- Прилеп

Се работи за двајца сопружници кои не биле надвор од земјата, но нивниот син бил на Копаоник ,Србија, од каде што се вратил пред 10 дена

Сè уште нема резултати за него. Сега го собираме материјалот и се проверуваат контактите што досега ги имале двајцата сопружници и нивниот син“- изјави Драгица Николоска , директорот на Центарот за јавно здравје

Кризниот штаб на Прилеп попладнево ќе излезе со детаљи и нови мерки.

semm
Farma Dolneni
Vivafarm
Semafor
seishin