CSS Template

Хрватски тур оператори се интересираат за Крушево

108
Avtokontrol1

Крушево утре (сабота 11-ти мај) ќе го посетат тур оператори и новинари од Хрватска. Целта е промоција на општина Крушево преку хрватските медиум.

Тур операторите и новинарите ќе се сретнат со претставници од угостителскиот сектор, ќе направат прошетка и ќе се запознаат со дел од знаменитостите на Крушево, споменици, музеи и други локалитети.

Посетата е организирана од страна на на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот и Општина Крушево со цел поголема промоција на Крушево како дестинација и привлекување повеќе туристи.

Vivafarm
Farma Dolneni