CSS Template

Под кои услови не можат да работат стоматолозите?

376
Avtokontrol1

Прилепските матични стоматолози неодамна со мирен протест го изразија своето незадоволство бидејќи не се сложуваат со понудените договори со Фондот за здравствено осигурување. Каде се кријат проблемите; зошто работата на матичните стоматолози се доведени до работ на економска неиспратливост за вршење на својата дејност; кои чекори предлагаат стоматолозите да се се преземат за средување состојбата?
Проследете го разговорот со стоматолозите Дафина Богеска и Круме Чесноски кој одеше во живо на нашата www.facebook.com/radiopela/

Posted by Radio Pela 96,8 FM on Friday, November 23, 2018

а можете во секое време да го проследите и на нашиот Јутјуб канал RadioPela Macedonia

Емисијата Жешко столче се емитува секој петок од 11 часот, а гости се претставници од општествено – политичкиот живот, од граѓанскиот сектор, култура, спорт и се она што е во фокусот на интересот.

semm
Farma Dolneni
Vivafarm