CSS Template

Полициски час од недела до вторник

245
Avtokontrol1

Се забранува движењето на сите граѓани на целата територија на државата почнувајќи од недела, 24 мај, во 11:00 часот до вторник, 26 мај, до 05 часот. Во сабота, на 23 мај, забраната за движење останува иста како и за сите други денови, од 19 часот до 05 часот наутро.

Следејќи ја епидемиолошка состојба со COVID-19, како и препораките на Комисијата за заразни болести, на денешната владина седница Владата донесов одлука за зголемена рестрикција на движењето на граѓаните за време на претстојниот празничен викенд

semm
Farma Dolneni
Semafor
Vivafarm
seishin