CSS Template

Се продава двособен стан, 55 м² во нас.Точила- Прилеп, C8/13, на трети спрат, јужна страна, со две тераси и визба 10м². Цена по договор!Тел: 077 517 347

1.149
Avtokontrol1

Се продава двособен стан ,55 м² во нас. Точила- Прилеп , C8/13 ,

на трети спрат , јужна страна, со две тераси ,поглед на паркот во Точила и визба 10м².

Цена по договор!

Тел: 077 517 347

Farma Dolneni
Vivafarm