CSS Template

Снегот како инспирација: Охрид во бело, падна дрвo , Плетвар снежен..

508
Avtokontrol1

Денеска и Охрид се разбурди под снег. Ретко, задоволство,за бисерот во Македонија!

На ул. „Круме Беќар“,под тежината на снегот и силниот ветар ,  дрво падна на автомобил. За среќа нема никаква штета !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Плетвар во бело

 

 

semm
Vivafarm
Semafor
seishin
Farma Dolneni