CSS Template
Ознака

23 Октомври

Прилеп го одбележа празникот 23-ти Октомври

Со положување на цвеќе пред спомениците на македонските идеолози и великани, Ѓорче Петров и Пере Тошев, во центарот на Прилеп, делегагици од локалната самоуправа и  политичките партии положија свежо цвеќе и се поклонија пред спомен…