CSS Template
Ознака

3-ти ноември

Утре, Прилеп го одбележува 3-ти Ноември, Денот на ослободувањето,а Битола на 4-ти Ноември

Со положување венци и свежo цвеќe на спомениците на народните херои од страна на преставници од локалната самоуправа,политички партии, граѓани и граѓански здуженија,  градот - првоборец, Прилеп, утре ќе го одбележи 3-ти Ноември, Денот на…