CSS Template
Ознака

ансамбл

(ФОТО)Симболот на Македонија, Ансамблот „Танец“ ,настапува во Прилеп

Ансамблот „Танец“, под мотото „Остани во чекор – со минатото, сегашноста и иднината“, на 4 - ти јули  2019 ( четврток)  од 20.00 часот ќе настапи на сцената на Центарот за култура „Марко Цепенков“ во Прилеп. Настапот е дел од…