CSS Template
Ознака

ДДВ

Собирајте ги сметките ,почнува повратокот на ДДВ. Како да остварите поврат??!

Почнува повратот на ДДВ. Граѓаните од денеска ќе треба да ги собираат фискалните сметки од производите кои ги купиле и услугите кои ги добиле. Пр. за секоја сметка од пазарење, максимум со поединечна вредност до 30.000 денари, ќе се враќаат…