CSS Template
Ознака

депонија

Кој е виновен што гори депонијата “Алинци “?!

ОК на ВМРО ДПМНЕ - Прилеп денеска повторно излегоа со прес пред депонијта Алицни.  Ирена Стерјовска Локвенец потенцира дека шест дена, од д 27 јуни до денес 3 јули, градската депонија кај Алинци во близина на Прилеп гори и претставува нова…