CSS Template
Ознака

драгица Николоска

Девет годишно дете и неговата мајка се дел од заболените 6 лица во Прилеп

Досега во Прилеп има шест потврдени случаеви на Ковид 19. “Од вкупно земените 20 брисеви , во текот на вчерашниот ден, 16 се негативни, а  4 се позитивни на коронавирусот.  Од нив едно е дете на 9-вет годишна возраст, две се женски…