CSS Template
Ознака

есен

Утре доаѓа есента, жолти лисја и ниски температури до 10 – 15 степени

Во Македонија и на северната хемисфера денеска во 03:54 часот почна есента. Во исто време на јужната полутопка настапува пролетта. На првиот ден од есента денот ќе трае 12 часа и 12 минути. Сонцето ќе изгрее во 6 часот и 20 минути, а…