CSS Template
Ознака

фестивал на германски филм

Фестивал на новиот германски филм

Во Прилеп од 16  до  18 мај  2019 во кино Мис Стон при НУЦК„Марко Цепенков“ ќе се одржи  14 – то издание на Фестивалот на новиот германски филм. Драма, трагикомедија и комедија, семеен, детски и кратки филмови  е иборот за годинашниот…