CSS Template
Ознака

фестивал Пеце Атанасоски

Започна семинарот „Доближување на децата до фолклорот“, во рамките на фестивалот „Пеце Атанасоски„

Денеска во Спомен куќата на Пеце Атанасоски ,во с. Долнени, во рамките на фестивалот за народни инструменти и песни „Пеце Атанасоски“ ,официјално започна едукативната работилница „Доближување на децата до фолклорот“,  на која учествуваа…