CSS Template
Ознака

фризери патрон празник

Втор ден Духовден – Патрон празник на прилепските фризери

Втор ден Духовден, патрон празник на прилепските стилисти; фризер, бербери и козметичари. Во организација на прилепската Асоцијација на фризери, бербери и козметичари денеска прилепските стилисти беа на богослужба  во  црквата  „Свети…