CSS Template
Ознака

градоначаник

Градоначалникот Јованоски:„Во роднинска врска сум со луѓето што градат. Но, без разлика, тоа ќе биде…

Вчера, повторно, опозицијата го повика градоначалникот на Прилеп  Илија Јованоски, да одговори  „кој и што гради во градскиот пазар и дали пред очите на сите граѓани тука ќе никне хотелско сместување? Дали изградба на ваков објект е…