CSS Template
Ознака

Крушево тур оператори

Хрватски тур оператори се интересираат за Крушево

Крушево утре (сабота 11-ти мај) ќе го посетат тур оператори и новинари од Хрватска. Целта е промоција на општина Крушево преку хрватските медиум. Тур операторите и новинарите ќе се сретнат со претставници од угостителскиот сектор, ќе…