CSS Template
Ознака

лекови

Од денеска лек само со лична карта!?Се коси ли тоа со Законот за заштита на лични податоци?!

Oд денеска доколку сакате да добиете лек што ви е препишан на рецепт мора да поседувате документ за лична идентификација. Исто така отсега секој лек би требало да го има во текот на целиот месец. Се укинуваат квотите за лековите и се…