CSS Template
Ознака

Манаки

(Фото) Битола во гламурот на 40-тото јубилејно издание на ИФФК „Браќа Манаки“

               Пишува: МАРТИН НИКОЛОВСКИ,                   студент по новинарство на  Универзитетот “Хаџи Бајрам Вели“ во Анкара -Туција Битола од синоќа живее во филмската магија. По 40. пат во НУ…