CSS Template
Ознака

мариово пат

Со блокада на патот, мариовци со предупредувачки протест за лошата патна инфраструктура во Мариово

Со повикот насловен „По пат одам за пат прашам“, мариовци, вторник, 5-ти ноември ( од 08 до   10,30 ч.) ќе организираат предупредувачки  протест, со блокада на патот кај надвозникот од с. Ново Лагово, прилепско, а потоа ќе се упатат и пред…