CSS Template
Ознака

матуранти и фризури

(Совети од EMA Place Студио) Која фризура е моден тренд за матуранти?!

Периодот на матури и полуматури е моментот кога прилeпските стилисти имаат полни раце работа. Матурантите сакаат да изгледаат трендовски,  а полуматурантите веќе ја бираат својата фризура за престојните полуматурски забави. Прилепското…