CSS Template
Ознака

миле талески

Комуналците одсега ќе менуваат и улични сијалици

ЈКП „Комуналец„ во идина ќе ни ги менува уличните сијалици.  На денешната седница на Совет на Општина Прилеп е одлучено ЈКП „Комуналец“, со измена на Статутот да добие нова, дополнителна дејност  -  електроинсталациона дејност, со  што…