CSS Template
Ознака

младинска картичка

„Младинската картичка“ пормовирана во Прилеп

Проектот „Младинска картичка“ беше презентиран пред бизнис заедницата во Прилеп од страна на преставници од Агенцијата за млади и спорт. Картичката е наменета за сите млади на возраст од 15 до 29 години за подобро секојдневие, поволности и…