CSS Template
Ознака

morbili

Добра вест!Во Прилеп нема заболени од мали сипаници

Министерството за здравство прогласи епидемија на морбили или мали сипаници на територија на градот Скопје поради 12 нови случаи,за два дена. Меѓу новите случаи повеќето се деца, но има и возрасни, а сите се невакцинирани лица од…