CSS Template
Ознака

МЦСР-Прилеп

Помош за лицата кои им треба спас од новот студен бран

Во Прилеп нема регистрирано бездомници. Но, поради екстремно ниските температури , луѓето кои немаат покрив над главата или се соочуваат со проблеми за затоплување на домот, можат да побараат помош од МЦСР – Прилеп, кој ги покрива…