CSS Template
Ознака

награди 3-ти ноември

Наградата на град Прилеп за животно дело во рацете на дуетот Селимова-Желчески

По повод 3-ти Ноември – Денот на ослободувањето на Прилеп ,денеска комисијата за одбележување празници и манифестации и доделување награди и признанија, ги соопшти добитниците: Наградата за животно дело, Златан плакета , оваа година им…