CSS Template
Ознака

Општина Прилеп

Миле Талевски избран за Претседател на Советот на Општина Прилеп

Во присуство на ново избраните и предходни советници, претставници од Регионалната стопанска комора-Прилеп, бизнис секторот, раководители на јавни установи, преставници на ДНУ-Прилеп, од боречката организација, граѓани..…

Граѓански парламент – ново советодавно тело во Општина Прилеп

Формирање на „Граѓански парламент“ најави новиот градоначалник на Општина Прилеп, Илија Јованоски, веднаш по преземањето на функцијата од својот претходник Марјан Ристески. Во новото советодавно тело ќе учествуваат сите заинтересирани…