CSS Template
Ознака

парагладери

(фото) Над Пелагонија веќе се лета – започна „Пролетен меѓународен куп Крушево 2019“,

Пелгониското небо, оваа недела ќе биде преплавено со „летачи“ кои ќе уживаат во убавините на Крушево и Пелагонија и ќе се натпреваруваат. Крушево денеска ги пречка параглајдеристите од целиот свет, кои пристигнаа за „Пролетен меѓународен…