CSS Template
Ознака

парламентарни избори

Kои прилепчани ќе се најдат на пратеничките кандидатски листи?!

Со наближувањето на рокот за доставување на пратеничките кандидататските листи до ДИК за престојните предвремени парламентарни избори , закажани за 12 април, прилепската чаршијата веќе шпекулира со имиња на прилепчани,  и од едниот и од…