CSS Template
Ознака

пензионери

Царовска во Прилеп:„ Со јануарската пензија, пензионерите ќе добијат покачување од 700 ден“

Со исплатата на јануарската пензија пензионерите ќе добијат покачување за 700 ден., а до јуни ќе има севкупно покачување на пензиите за 900 денари, истакна министерката за труд и социјална политика на средбата со прилепските пензионери .…