CSS Template
Ознака

Пере Тошев

Како Прилеп го одбележува Денот на македонската револуционерна борба?!

Во Приелп денеска се одбележува 23 Октомври – Денот на македонската револуционерна борба. По тој повод, градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски  иделегција од Советот на Општина Прилеп, преставници од политички партии и граѓани утрово…