CSS Template
Ознака

пошумување

Крушевчани во акција за пошумување на опожарениот простор кај манастирот Св. Преображение 

Опожарената простор ,каде што само пред месец дена гореше  околу манастирот Св. Преображение во Крушево, крушевчани, заедно со ученици од СОУ „Наум Наумоски Борче“ и од основнот училиште  „Никола Карев“ , започнаа со пошумување и обновување…