CSS Template
Ознака

пресс

В недела ќе се одржат традиционалните Мариовско мегленски средби

В недела, на 26-ти мај , по 35 пати во манастирот „Св. Илија“ во непосредна близина на  с.Витолиште ќе се одржат традиционалните Мариовско мегленските средби, манифестација, која живее повеќе од 30 години како културна средба за посета на…