CSS Template
Ознака

претседателски изобри

Завршува рокот за увид во избирачкиот список

Завршува рокот за увид во избирачкиот список Ноќеска на полноќ истекува рокот за увид во Избирачкиот список и пријавувањето за гласање на дисјаспората. На овој датум завршува и поднесувањето на барањата на граѓаните за запишување,…