CSS Template
Ознака

работа

Кабел Нет ДОО од Прилеп има потреба од МОНТЕР од Општина Кривогаштани

Кабел Нет ДОО од Прилеп има потреба од : МОНТЕР 1 (ЕДЕН) ИЗВРШИТЕЛ Потребни квалификации: Минимум завршено средно образование, ВСС ќе се смета за предност, Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета…