CSS Template
Ознака

ракомет мажи

Има ли спас за прилепскиот машки ракомет?! Каде ли плови овој брод?!

Кога политичката еуфорија заврши, (ако заврши) да се вратиме на реалните проблеми и потреби! Ќе има ли Прилеп врвен ракомет или тоне уште еден прволигашки спорт во Прилеп. Најмсовниот и најтрофениот спорт во Македонија, ракометот, за Прилеп…