CSS Template
Ознака

ракомет

5- ти меморијален ракометен турнир “Миле Нешкоски“

Прилеп, иако одамна не е на листата “ракометни градови“, (нема екипа во Супер лига, ниту соодветна сала за големи ракометни натпреварување) се обидува да го негува ракометот, бидејќи многу ракометни имиња и ракометни велични произлегоа од…